Groene curry met kipdijfilet, noedels & rode ui-koriandersalsa
bewaar
bewaar

Groene curry met kipdijfilet, noedels & rode ui-koriandersalsa

Pimp je curry met een lekkere salsa van koriander en rode ui.

30 min. bereiden

licht pittig

10 ingrediënten

Aan de slag

Schil de zoete aardappel en snijd in blokjes van 1 cm. Snijd de helft van de rode uien in halve ringen. Sla de kipdijfilet tussen vershoudfolie plat tot een dikte van 1 cm en bestrooi met peper en eventueel zout. Verhit de olie in de hapjespan en bak de kip in 4 min. op middelhoog vuur goudbruin. Keer halverwege. Haal de kip uit de pan en houd apart.

Voeg de zoete aardappel, uiringen en groene curry toe aan de hapjespan en bak 5 min. op laag vuur. Voeg de kip, kokosmelk en het kokende water toe, breng aan de kook en laat op laag vuur 6 min. koken met de deksel op de pan.

Snipper ondertussen de rest van de rode ui zo fijn mogelijk. Rasp de groene schil van de limoen en pers de vrucht uit. Snijd de koriander fijn en meng met de gesnipperde ui, een halve tl limoenrasp en 1 el limoensap (per 4 personen) tot een salsa.

Bereid de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking. Serveer met de groene curry met kip en verdeel de salsa erover.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Groene curry met kipdijfilet, noedels & rode ui-koriandersalsa

Pimp je curry met een lekkere salsa van koriander en rode ui.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig