Heldere kippensoep met paksoi, noedels en taugé
Deze soep kun je met zoveel ingrediënten echt wel een maaltijdsoep noemen.
Aan de slag
Doe 1½ liter water, de bouillontabletten, ketjap, sambal en pindakaas in een soeppan en breng al roerend aan de kook.
Snijd ondertussen de kipdijfilet in dunne repen. Voeg samen met de noedels toe. Kook 10 min. Voeg na 4 min. de sperziebonen toe. Breng de soep op smaak met peper en eventueel zout.
Snijd de paksoi in dunne repen. Verdeel met de taugé over de kommen en schep de soep erop. Bestrooi met de gebakken uitjes.
Heldere kippensoep met paksoi, noedels en taugé
Deze soep kun je met zoveel ingrediënten echt wel een maaltijdsoep noemen.
hoofdgerecht
null personen
520 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Doe 1½ liter water, de bouillontabletten, ketjap, sambal en pindakaas in een soeppan en breng al roerend aan de kook.
Snijd ondertussen de kipdijfilet in dunne repen. Voeg samen met de noedels toe. Kook 10 min. Voeg na 4 min. de sperziebonen toe. Breng de soep op smaak met peper en eventueel zout.
Snijd de paksoi in dunne repen. Verdeel met de taugé over de kommen en schep de soep erop. Bestrooi met de gebakken uitjes.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1½ l water
2 kippenbouillontabletten
2 el ketjap
2 tl sambal oelek
2 el pindakaas
350 g kipdijfilet
180 g udon-noedels
400 g koelverse gebroken sperziebonen
300 g paksoi
125 g taugé
50 g gebakken uitjes