Bio pasta met garnalen, feta en tomatensaus
De beste (to)maten: feta + garnalen + tomaten + pasta.
Aan de slag
Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Verhit de olie in een hapjespan en bak de ui 3 min. op middelhoog vuur.
Halveer ondertussen de snoeptomaten en verkruimel de feta. Voeg de tomato frito, tomaten, olijven en de helft van de feta toe en breng aan de kook. Laat 8 min. met de deksel op de pan op laag vuur stoven. Breng op smaak met peper.
Giet de spaghetti af en meng samen met de garnalen en de basilicumblaadjes door de saus. Bestrooi met de rest van de feta.
Bio pasta met garnalen, feta en tomatensaus
De beste (to)maten: feta + garnalen + tomaten + pasta.
hoofdgerecht
null personen
615 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Verhit de olie in een hapjespan en bak de ui 3 min. op middelhoog vuur.
Halveer ondertussen de snoeptomaten en verkruimel de feta. Voeg de tomato frito, tomaten, olijven en de helft van de feta toe en breng aan de kook. Laat 8 min. met de deksel op de pan op laag vuur stoven. Breng op smaak met peper.
Giet de spaghetti af en meng samen met de garnalen en de basilicumblaadjes door de saus. Bestrooi met de rest van de feta.
combinatietip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
300 g biologische spaghetti
2 el milde olijfolie
175 g biologische uiensnippers
400 g biologische snoepgroente tomaat
150 g AH Biologisch feta
350 g tomato frito bio
120 g biologische kalamata-olijven
200 g koelverse biologische garnalen
15 g verse basilicum