Volkoren pasta met gehaktballetjes
Je pasta is pas compleet als er gehaktballetjes in zitten.
Aan de slag
Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.
Verhit ondertussen de olijfolie in een hapjespan en bak de roerbakgroente 3 min. op middelhoog vuur. Voeg de pastasaus en het hete water toe. Breng de saus aan de kook. Voeg de soepballetjes toe. Draai het vuur laag en laat met de deksel op de pan 10 min. garen.
Haal de blaadjes van de takjes basilicum. Verdeel de pasta over diepe borden, schep de saus erop en bestrooi met het basilicum.
Volkoren pasta met gehaktballetjes
Je pasta is pas compleet als er gehaktballetjes in zitten.
hoofdgerecht
null personen
680 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.
Verhit ondertussen de olijfolie in een hapjespan en bak de roerbakgroente 3 min. op middelhoog vuur. Voeg de pastasaus en het hete water toe. Breng de saus aan de kook. Voeg de soepballetjes toe. Draai het vuur laag en laat met de deksel op de pan 10 min. garen.
Haal de blaadjes van de takjes basilicum. Verdeel de pasta over diepe borden, schep de saus erop en bestrooi met het basilicum.
variatietip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
300 g AH Biologisch volkoren spaghetti
1 el milde olijfolie
400 g Italiaanse roerbakgroente fijngesneden
450 g verse pastasaus tomaat-mascarpone
225 ml heet water
275 g biologische rundersoepballetjes
3 takjes verse basilicum
Dit heb je nodig
hapjespan