Macaroni met rode saus
bewaar
bewaar

Macaroni met rode saus

Voor deze makkelijke macaroni heb je een deel waarschijnlijk al in huis, dus hoef je alleen nog maar gehakt, groente en saus te kopen. Handig!

25 min. bereiden

6 ingrediënten

Aan de slag

Verhit de olijfolie in een (hapjes)pan. Bak het gehakt in 3 min. rul op hoog vuur. Voeg de roerbakgroente toe en bak 3 min. mee. Voeg de pastasaus en het water toe, roer door, breng aan de kook en laat 10 min. zachtjes koken met de deksel op de pan. Breng op smaak met peper en eventueel zout.

Kook ondertussen de macaroni volgens de aanwijzingen op de verpakking.

Giet de macaroni af, verdeel over diepe borden en schep de saus erover.

combinatietipBak eventueel 2 fijngesneden tenen knoflook en 2 gesnipperde uien mee met het gehakt.
combinatietipLekker met 1 tl paprikapoeder, 1 tl gedroogde Italiaanse kruiden of een ½ tl chilivlokken in de pastasaus.
combinatietipLekker met geraspte kaas, blokjes mozzarella of Parmezaanse kaassnippers.
vegantipVervang het gehakt door 375 g plantaardig rulgehakt (AH Terra).
algemeenMeer weten over kooktechnieken?

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Macaroni met rode saus

Voor deze makkelijke macaroni heb je een deel waarschijnlijk al in huis, dus hoef je alleen nog maar gehakt, groente en saus te kopen. Handig!

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig