Spaghetti 'bolognese'
Ondertussen is deze pasta gewoon een Nederlandse klassieker: gehakt, tomatensaus en kaas. In 20 minuten klaar en bijna iedereen lust het. Lekker makkelijk!
Aan de slag
Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar en giet af.
Snipper ondertussen de uien. Verhit de olie in een hapjespan en bak de ui en macaroni spaghetti groente 3 min. op middelhoog vuur. Voeg het gehakt toe en bak 5 min. mee. Roer regelmatig.
Voeg de pastasaus toe en verwarm nog 3 min. Meng de pasta met de saus en breng op smaak met peper en eventueel zout.
Spaghetti 'bolognese'
Ondertussen is deze pasta gewoon een Nederlandse klassieker: gehakt, tomatensaus en kaas. In 20 minuten klaar en bijna iedereen lust het. Lekker makkelijk!
hoofdgerecht
null personen
640 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar en giet af.
Snipper ondertussen de uien. Verhit de olie in een hapjespan en bak de ui en macaroni spaghetti groente 3 min. op middelhoog vuur. Voeg het gehakt toe en bak 5 min. mee. Roer regelmatig.
Voeg de pastasaus toe en verwarm nog 3 min. Meng de pasta met de saus en breng op smaak met peper en eventueel zout.
combinatietip:
vegantip:
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
300 g spaghetti
2 middelgrote uien
2 el milde olijfolie
450 g macaroni-spaghettigroente
300 g half-om-halfgehakt
400 g bolognesesaus