Spaghetti bolognese met gehakt en tomatensaus
bewaar
bewaar

Spaghetti bolognese met gehakt en tomatensaus

Klassieke Italiaan met lekker veel groente

25 min. bereiden

7 ingrediënten

Aan de slag

Snijd de knoflook fijn. Schil de winterpeen. Snijd de peen en courgette in blokjes van 2 cm. Verhit de olie in een pan. Voeg het gehakt en de knoflook toe en bak op middelhoog vuur 3 min. of tot het gehakt rul is. Voeg de saus en peen toe en stoof het gerecht in 15 min. met de deksel op de pan gaar. Voeg de laatste 8 min. de courgette toe. Kook ondertussen de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Verdeel de spaghetti over diepe borden en schep de saus erop.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Spaghetti bolognese met gehakt en tomatensaus

Klassieke Italiaan met lekker veel groente

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig