Frisse orzosalade met feta en olijven
Orzo, feta en olijven, een fijne combinatie in een salade. Plus: óók fijn als bijgerecht voor bij de BBQ.
Aan de slag
Kook de orzo volgens de aanwijzingen op de verpakking. Spoel onder koud stromend water en laat uitlekken.
Snipper ondertussen de rode ui. Boen de citroen schoon, rasp de gele schil en pers de vrucht uit. Snijd de olijven in stukken en verkruimel de feta. Snijd de munt fijn.
Meng de orzo met de rode ui, munt, olijven, feta, olie, het citroensap en -rasp. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
Frisse orzosalade met feta en olijven
Orzo, feta en olijven, een fijne combinatie in een salade. Plus: óók fijn als bijgerecht voor bij de BBQ.
bijgerecht
null personen
440 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Kook de orzo volgens de aanwijzingen op de verpakking. Spoel onder koud stromend water en laat uitlekken.
Snipper ondertussen de rode ui. Boen de citroen schoon, rasp de gele schil en pers de vrucht uit. Snijd de olijven in stukken en verkruimel de feta. Snijd de munt fijn.
Meng de orzo met de rode ui, munt, olijven, feta, olie, het citroensap en -rasp. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
300 g biologische orzo
1 rode ui
1 biologische citroen
½ potje biologische kalamata-olijven zonder pit
150 g biologische Griekse feta
15 g verse munt
4 el milde olijfolie