Frisse pastasalade met feta
Deze pastasalade heeft zijn frisse smaak te danken aan de heerlijke combinatie van munt, komkommer, tzatziki en feta.
Aan de slag
Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Spoel koud onder stromend water. Laat uitlekken. Snijd de muntblaadjes fijn en de olijven doormidden.
Meng de tzatziki door de pasta. Schep ook de rauwkost, munt en olijven erdoor. Breng op smaak met peper. Verkruimel de feta erboven en bestrooi met de rest van de munt.
Frisse pastasalade met feta
Deze pastasalade heeft zijn frisse smaak te danken aan de heerlijke combinatie van munt, komkommer, tzatziki en feta.
hoofdgerecht
null personen
510 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Spoel koud onder stromend water. Laat uitlekken. Snijd de muntblaadjes fijn en de olijven doormidden.
Meng de tzatziki door de pasta. Schep ook de rauwkost, munt en olijven erdoor. Breng op smaak met peper. Verkruimel de feta erboven en bestrooi met de rest van de munt.
bewaartip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
300 g farfalle
20 g verse munt
120 g Kalamata-olijven zonder pit
150 g tzatzikisalade
300 g frisse komkommermix rauwkost
200 g Griekse feta