Runderballetjes met pasta & champignonsaus
De balletjes in de hoofdrol.
Aan de slag
Breng een ruime pan water aan de kook. Snijd de uien in halve ringen en de knoflook fijn. Maak de champignons voorzichtig schoon met keukenpapier en snijd in kwarten. Verhit de olie in een hapjespan en bak de ui en champignons 5 min. op hoog vuur.
Voeg de gehaktballetjes en knoflook toe en bak 3 min. mee. Voeg de tomato frito en kookzuivel toe, doe de deksel op de pan en laat 10 min. op laag vuur stoven. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
Kook ondertussen de pasta in 4 min. beetgaar. Voeg halverwege de kooktijd de boerenkool toe. Giet de pasta en boerenkool af, verdeel over diepe borden en verdeel de saus erover.
Runderballetjes met pasta & champignonsaus
De balletjes in de hoofdrol.
hoofdgerecht
null personen
795 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Breng een ruime pan water aan de kook. Snijd de uien in halve ringen en de knoflook fijn. Maak de champignons voorzichtig schoon met keukenpapier en snijd in kwarten. Verhit de olie in een hapjespan en bak de ui en champignons 5 min. op hoog vuur.
Voeg de gehaktballetjes en knoflook toe en bak 3 min. mee. Voeg de tomato frito en kookzuivel toe, doe de deksel op de pan en laat 10 min. op laag vuur stoven. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
Kook ondertussen de pasta in 4 min. beetgaar. Voeg halverwege de kooktijd de boerenkool toe. Giet de pasta en boerenkool af, verdeel over diepe borden en verdeel de saus erover.
algemeen:
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
2 middelgrote uien
2 tenen knoflook
400 g champignons
2 el milde olijfolie
300 g AH Biologisch runder gehaktballetjes
350 ml tomato frito
250 ml kookzuivel
500 g verse pappardelle
300 g verse boerenkool