Gebakken zwarte bonen met komijn en ui
bewaar
bewaar

Gebakken zwarte bonen met komijn en ui

Geef je bonen extra smaak door ze te bakken met tomaten, ui en smaakmakers zoals pure chocolade.

20 min. bereiden

8 ingrediënten

Aan de slag

Snipper de uien. Snijd de tomaten in blokjes van een ½ cm. Giet de bonen af in een vergiet. Verhit de olie in een hapjespan op middelhoog vuur. Fruit de ui 3 min. met het komijnzaad, paprikapoeder en ⅔ van het sesamzaad. Voeg de bonen, tomaat en chocolade toe. Breng aan de kook. Breng op smaak met peper en zout. Laat 15 min. op laag vuur pruttelen. Roer af en toe en prak de bonen een beetje met een houten lepel. Bestrooi met de rest van het sesamzaad en serveer.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Gebakken zwarte bonen met komijn en ui

Geef je bonen extra smaak door ze te bakken met tomaten, ui en smaakmakers zoals pure chocolade.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig