Zomerse visborrelplank
bewaar
bewaar

Zomerse visborrelplank

Charcuterie kennen we allemaal, maar wat dacht je van de seacuterie? Een borrelplank vol lekkere visjes.

10 min. bereiden

9 ingrediënten

Aan de slag

Zet het blikje sardines in olijfolie en de tonijnsalade op een grote borrelplank. Zet er schaaltjes met de zeewiersalade en de zalm naast. Snijd de komkommer in plakjes en verdeel met de garnalen in schaaltjes over de plank. Leg er de makreelfilet en de dille naast.

Snijd het brood in sneetjes. Serveer de plank met het brood en prikkers.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Zomerse visborrelplank

Charcuterie kennen we allemaal, maar wat dacht je van de seacuterie? Een borrelplank vol lekkere visjes.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig