Zomerse visborrelplank
Charcuterie kennen we allemaal, maar wat dacht je van de seacuterie? Een borrelplank vol lekkere visjes.
10 min. bereiden
9 ingrediënten
Aan de slag
Zet het blikje sardines in olijfolie en de tonijnsalade op een grote borrelplank. Zet er schaaltjes met de zeewiersalade en de zalm naast. Snijd de komkommer in plakjes en verdeel met de garnalen in schaaltjes over de plank. Leg er de makreelfilet en de dille naast.
Snijd het brood in sneetjes. Serveer de plank met het brood en prikkers.
Zomerse visborrelplank
Charcuterie kennen we allemaal, maar wat dacht je van de seacuterie? Een borrelplank vol lekkere visjes.
null personen
10 min. bereiden
Aan de slag
Zet het blikje sardines in olijfolie en de tonijnsalade op een grote borrelplank. Zet er schaaltjes met de zeewiersalade en de zalm naast. Snijd de komkommer in plakjes en verdeel met de garnalen in schaaltjes over de plank. Leg er de makreelfilet en de dille naast.
Snijd het brood in sneetjes. Serveer de plank met het brood en prikkers.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
140 g sardines in olijfolie
150 g koelverse smeuïge tonijnsalade
125 g koelverse zeewiersalade
100 g sockeye zalm
½ komkommer
80 g koelverse tapas garnalen in chiliolie
165 g graatloze makreelfilet
3½ g verse dille
1 AH Liefde & Passie ciabatta
Dit heb je nodig
grote borrelplank