Paasei met cheesecake-vulling
Ei, ei, ei, we zijn zo blij. Want deze eitjes hebben een cheesecake-vulling en dat vieren wij!
Aan de slag
Snijd het bovenste kapje (ca. ¼) van de chocolade-eieren. Zet de onderkant van de eitjes in een lege eierdoos. Roer de zuivelspread los met de poedersuiker. Vul de eitjes elk met 2 tl zuivelspread. Maak met een theelepel een kuiltje in de zuivelspread en schep in elk eitje een ½ tl lemoncurd als ‘dooier’.
Paasei met cheesecake-vulling
Instructievideo - 00:16 min.
Paasei met cheesecake-vulling
Ei, ei, ei, we zijn zo blij. Want deze eitjes hebben een cheesecake-vulling en dat vieren wij!
null porties
175 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Snijd het bovenste kapje (ca. ¼) van de chocolade-eieren. Zet de onderkant van de eitjes in een lege eierdoos. Roer de zuivelspread los met de poedersuiker. Vul de eitjes elk met 2 tl zuivelspread. Maak met een theelepel een kuiltje in de zuivelspread en schep in elk eitje een ½ tl lemoncurd als ‘dooier’.
combinatietip:
variatietip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
6 AH Excellent holle chocolade-eieren
200 g zuivelspread naturel
1 el poedersuiker
3 tl lemoncurd
Dit heb je nodig
lege eierdoos