Paasei met cheesecake-vulling
bewaar
bewaar

Paasei met cheesecake-vulling

Ei, ei, ei, we zijn zo blij. Want deze eitjes hebben een cheesecake-vulling en dat vieren wij!

10 min. bereiden

4 ingrediënten

Aan de slag

Snijd het bovenste kapje (ca. ¼) van de chocolade-eieren. Zet de onderkant van de eitjes in een lege eierdoos. Roer de zuivelspread los met de poedersuiker. Vul de eitjes elk met 2 tl zuivelspread. Maak met een theelepel een kuiltje in de zuivelspread en schep in elk eitje een ½ tl lemoncurd als ‘dooier’.

combinatietipOok lekker met abrikozenjam in plaats van lemoncurd.
variatietipHak de overgebleven chocolade (de ‘kapjes’ van de eieren) fijn en gebruik als ‘hagelslag’ op een boterham, of smelt het tot chocoladesaus.

Paasei met cheesecake-vulling

Instructievideo - 00:16 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Paasei met cheesecake-vulling

Ei, ei, ei, we zijn zo blij. Want deze eitjes hebben een cheesecake-vulling en dat vieren wij!

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig