Romige tortelloni met witte asperges en zalm
bewaar
bewaar

Romige tortelloni met witte asperges en zalm

Houd je kalm, voor deze tortelloni met witte asperges en zalm. Binnen 15 minuten staat-ie op tafel!

15 min. bereiden

6 ingrediënten

Aan de slag

Snijd de asperges in stukken van 3 cm en kook in ca. 5 min. beetgaar. Giet af en laat uitlekken.

Verhit ondertussen de olie in een grote koekenpan of hapjespan, voeg de spinazie in delen toe en laat slinken. Breng op smaak met peper en eventueel zout.

Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Verwarm de saus volgens de aanwijzingen op de verpakking.

Verdeel de pasta met de asperges en spinazie over diepe borden. Schenk de saus erop en verdeel de zalm erover.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Romige tortelloni met witte asperges en zalm

Houd je kalm, voor deze tortelloni met witte asperges en zalm. Binnen 15 minuten staat-ie op tafel!

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig