Gevulde pasta met tomatensaus
bewaar
bewaar

Gevulde pasta met tomatensaus

De tomaten rooster je eerst voor je er saus van maakt. Waarom? Dat geeft extra veel smaak.

15 min. bereiden / 15 min. oventijd

6 ingrediënten

Aan de slag

Verwarm de oven voor op 200 °C. Halveer de courgettes in de lengte, snijd in plakjes van een ½ cm en verdeel over een met bakpapier beklede bakplaat. Halveer de tomaten en verdeel over de andere met bakpapier beklede bakplaat. Besprenkel de groenten met de olie, bestrooi met peper en rooster ca. 15 min. boven elkaar in het midden van de oven. Wissel de bakplaten halverwege en schep de groenten om.

Neem de groenten uit de oven. Doe de tomaten met de kookzuivel en Toscaanse kruidenmix in een hoge beker en pureer met de staafmixer tot een saus. Breng op smaak met peper. Doe in een pan en breng aan de kook. Zet het vuur laag en laat de saus 2-3 min. zachtjes koken.

Kook ondertussen de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verdeel de saus over diepe borden en verdeel de pasta en courgette erover.

combinatietipLekker met geraspte Parmezaanse kaas.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Gevulde pasta met tomatensaus

De tomaten rooster je eerst voor je er saus van maakt. Waarom? Dat geeft extra veel smaak.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig