Citroentortelloni & garnalen
bewaar
bewaar

Citroentortelloni & garnalen

Deze bijzondere combinatie is onweerstaanbaar lekker!

20 min. bereiden

7 ingrediënten

Aan de slag

Snijd de knoflook fijn. Boen de ½ citroen schoon, rasp de gele schil en pers de vrucht uit. Snijd de peterselie grof en doe samen met het citroenrasp, 1 el citroensap (per 4 personen), de knoflook, ⅔ van de olijfolie, peper en eventueel zout in een hoge beker. Pureer met de staafmixer tot een kruidenolie.

Snijd de courgettes in plakjes van een ½ cm. Kook de tortelloni volgens de aanwijzingen op de verpakking.

Verhit ondertussen de rest van de olie in een hapjespan en bak de courgette 8 min. op middelhoog vuur. Breng op smaak met peper en eventueel zout.

Giet de tortelloni af en schep door de courgette. Verdeel de garnalen erover en besprenkel met de kruidenolie.

combinatietipLekker met waterkers.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Citroentortelloni & garnalen

Deze bijzondere combinatie is onweerstaanbaar lekker!

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig