Tortelloni met venkel en sardines
De combinatie van venkel en sardines maken van deze pasta een feestje.
Aan de slag
Verhit een koekenpan en rooster de pijnboompitten in 3 min. goudbruin. Laat afkoelen op een bord.
Verwijder ondertussen de onderkant en groene stelen van de venkelknollen. Halveer de venkel in de lengte, verwijder de harde kern en snijd de venkel in reepjes. Verhit de olie in een koekenpan en bak de venkel 10 min. op laag vuur. Pers de knoflook boven de venkel en bak 2 min. mee.
Kook ondertussen de pasta in 6 min. gaar. Laat de sardines uitlekken. Giet de pasta af en verdeel over de borden. Verdeel de venkel, sardines en pijnboompitten erover.
Tortelloni met venkel en sardines
De combinatie van venkel en sardines maken van deze pasta een feestje.
hoofdgerecht
null personen
640 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Verhit een koekenpan en rooster de pijnboompitten in 3 min. goudbruin. Laat afkoelen op een bord.
Verwijder ondertussen de onderkant en groene stelen van de venkelknollen. Halveer de venkel in de lengte, verwijder de harde kern en snijd de venkel in reepjes. Verhit de olie in een koekenpan en bak de venkel 10 min. op laag vuur. Pers de knoflook boven de venkel en bak 2 min. mee.
Kook ondertussen de pasta in 6 min. gaar. Laat de sardines uitlekken. Giet de pasta af en verdeel over de borden. Verdeel de venkel, sardines en pijnboompitten erover.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
50 g pijnboompitten
2 verse venkelknollen
2 el (olijf)olie
2 tenen knoflook
500 g verse tortelloni ricotta di bufela e limone
240 g blikje sardines in olijfolie