Tortelloni met blauwe kaas & gemengde paddenstoelen
Onverwacht gasten? Maak verse gevulde eierpasta: chic Italiaans en zo klaar.
Aan de slag
Snijd de paddenstoelen in stukken. Verhit 3/5 deel van de olijfolie in een koekenpan en bak de paddenstoelen 7 min. op middelhoog vuur. Kook ondertussen de tortelloni volgens de aanwijzing op de verpakking.
Verdeel de rucola over 4 borden. Schep de pasta met een schuimspaan uit de pan en verdeel over de rucola. Schep de paddenstoelen erop. Verdeel de gorgonzola in stukjes erover, besprenkel met de rest van de olijfolie en breng op smaak met wat peper.
Tortelloni met blauwe kaas & gemengde paddenstoelen
Onverwacht gasten? Maak verse gevulde eierpasta: chic Italiaans en zo klaar.
hoofdgerecht
null personen
575 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Snijd de paddenstoelen in stukken. Verhit 3/5 deel van de olijfolie in een koekenpan en bak de paddenstoelen 7 min. op middelhoog vuur. Kook ondertussen de tortelloni volgens de aanwijzing op de verpakking.
Verdeel de rucola over 4 borden. Schep de pasta met een schuimspaan uit de pan en verdeel over de rucola. Schep de paddenstoelen erop. Verdeel de gorgonzola in stukjes erover, besprenkel met de rest van de olijfolie en breng op smaak met wat peper.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
400 g paddenstoelen voor pasta
2½ el traditionele olijfolie
500 g verse tortelloni ricotta di bufala e limone
75 g rucola
150 g gorgonzola