Tortelloni met verse kruiden en Parmezaan
Dit voorgerecht kun je nog maken als de gasten al aan tafel zitten, het staat al in 10 minuutjes op tafel!
Aan de slag
Kook de tortelloni volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Snijd ondertussen de kruiden grof, meng en verdeel ⅔ ervan over diepe borden.
Giet de pasta af en verdeel de tortelloni over de borden met kruiden. Bestrooi met de rest van de kruiden. Boen de citroen schoon en rasp wat gele schil over de pasta en knijp een paar druppels citroensap over de pasta. Schaaf de Parmezaan erover met een kaasschaaf en besprenkel met de extra vierge olijfolie.
Tortelloni met verse kruiden en Parmezaan
Dit voorgerecht kun je nog maken als de gasten al aan tafel zitten, het staat al in 10 minuutjes op tafel!
voorgerecht
null personen
270 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Kook de tortelloni volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Snijd ondertussen de kruiden grof, meng en verdeel ⅔ ervan over diepe borden.
Giet de pasta af en verdeel de tortelloni over de borden met kruiden. Bestrooi met de rest van de kruiden. Boen de citroen schoon en rasp wat gele schil over de pasta en knijp een paar druppels citroensap over de pasta. Schaaf de Parmezaan erover met een kaasschaaf en besprenkel met de extra vierge olijfolie.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
250 g verse tortelloni ricotta di bufala e limone
20 g AH Excellent verse kruiden voor kruidenboter
1 biologische citroen
40 g Parmezaanse kaas
2 el extra vierge olijfolie