Kipburger met gebakken aardappel & spinazie
Kipburger met gebakken aardappel & spinazie: simpel maar lekker! De meegebakken uitjes maken dit recept extra smakelijk.
Aan de slag
Snijd de uien in halve ringen. Verhit de helft van de olie in een grote koekenpan en bak de ui, aardappeltjes in 15 min. op middelhoog vuur goudgeel en gaar. Schep regelmatig om en breng op smaak met peper en zout.
Ontdooi en verwarm ondertussen de spinazie 10 min. op laag vuur. Roer regelmatig. Verhit de rest van de olie in een grote koekenpan en bak de kipburgers in ca. 6 min. op middelhoog vuur goudbruin. Keer halverwege.
Serveer de aardappeltjes met de spinazie en kipburgers.
Kipburger met gebakken aardappel & spinazie
Kipburger met gebakken aardappel & spinazie: simpel maar lekker! De meegebakken uitjes maken dit recept extra smakelijk.
hoofdgerecht
null personen
730 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Snijd de uien in halve ringen. Verhit de helft van de olie in een grote koekenpan en bak de ui, aardappeltjes in 15 min. op middelhoog vuur goudgeel en gaar. Schep regelmatig om en breng op smaak met peper en zout.
Ontdooi en verwarm ondertussen de spinazie 10 min. op laag vuur. Roer regelmatig. Verhit de rest van de olie in een grote koekenpan en bak de kipburgers in ca. 6 min. op middelhoog vuur goudbruin. Keer halverwege.
Serveer de aardappeltjes met de spinazie en kipburgers.
vegatip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
2 middelgrote uien
4 el milde olijfolie
1 kg bakaardappeltjes
750 g diepvries spinazie à la crème
4 kipburgers