Kipburger met gebakken aardappelen en romige spinazie
bewaar
bewaar

Kipburger met gebakken aardappelen en romige spinazie

Een simpele maaltijd voor iedere dag van de week? Kies voor deze kipburger met gebakken aardappelen en romige spinazie.

30 min. bereiden

10 ingrediënten

Aan de slag

Verhit ¼ van de olie in een hapjespan en de bak de aardappelpartjes op middelhoog vuur in 10-12 min. goudgeel en gaar. Schep regelmatig om en breng op smaak met peper.

Snipper ondertussen de uien en snijd de knoflook fijn. Verhit de helft van de olie in een hapjespan en bak de ui en knoflook 1 min. op middelhoog vuur. Voeg de spinazie en nootmuskaat toe en bak ca. 10 min. op middelhoog vuur tot het vocht verdampt is. Roer ⅘ van de zuivelspread erdoor en breng op smaak met peper en eventueel zout.

Snijd ondertussen de selderij fijn. Meng het kipgehakt met de paprikapoeder, de rest van de zuivelspread, selderij en peper. Vorm er met vochtige handen 4 burgers (per 4 personen) van.

Verhit de rest van de olie in een koekenpan en bak de burgers in 7 min. op middelhoog tot hoog vuur gaar en knapperig. Keer regelmatig.

Serveer de burgers met de aardappelpartjes en de romige spinazie.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Kipburger met gebakken aardappelen en romige spinazie

Een simpele maaltijd voor iedere dag van de week? Kies voor deze kipburger met gebakken aardappelen en romige spinazie.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig