Pasta spinazie met gekaramelliseerde ui van London Loy
Met 5 ingrediënten en 20 min. tijd zet jij deze budgetproof pasta van London Loy op tafel! Makkelijk en lekker met spinazie uit de diepvries.
Aan de slag
Snijd de uien in halve ringen. Verhit de olie op middelhoog vuur in een hapjespan. Bak de ui in 15 min. gekaramelliseerd en zacht.
Kook ondertussen de penne volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Giet de pasta af en doe terug in de pan. Zet het vuur laag en voeg de spinazie à la crème en ¾ kaas toe. Warm al roerend goed door. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
Verdeel de pasta over de borden. Verdeel de gekaramelliseerde ui erover en bestrooi met de rest van de kaas.
Pasta spinazie met gekaramelliseerde ui van London Loy
Met 5 ingrediënten en 20 min. tijd zet jij deze budgetproof pasta van London Loy op tafel! Makkelijk en lekker met spinazie uit de diepvries.
hoofdgerecht
null personen
560 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Snijd de uien in halve ringen. Verhit de olie op middelhoog vuur in een hapjespan. Bak de ui in 15 min. gekaramelliseerd en zacht.
Kook ondertussen de penne volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Giet de pasta af en doe terug in de pan. Zet het vuur laag en voeg de spinazie à la crème en ¾ kaas toe. Warm al roerend goed door. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
Verdeel de pasta over de borden. Verdeel de gekaramelliseerde ui erover en bestrooi met de rest van de kaas.
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
3 middelgrote uien
2 el milde olijfolie
300 g penne
450 g diepvries spinazie à la crème
175 g geraspte jonge Goudse kaas 48+