Banaan-havermout-pannenkoeken
bewaar
bewaar

Banaan-havermout-pannenkoeken

Zeg je gezonde pannenkoek, dan zeg je havermout. Bakken dus, deze banaan-havermout-pannenkoeken!

25 min. bereiden

8 ingrediënten

Aan de slag

Maal de havermout heel fijn in de keukenmachine. Prak de bananen en klop met het meel, de bakpoeder, melk, ⅔ van de kaneel en wat zout met een garde door de havermout.

Verhit in elke koekenpan 2 tl olie (per 4 personen) en bak van de helft van het havermoutmengsel 2 pannenkoeken in 5 min. goudgeel en gaar. Keer halverwege. Bak nog 2 pannenkoeken.

Halveer ondertussen de ongeschilde appel, verwijder het klokhuis en snijd het vruchtvlees in blokjes. Verhit de rest van de olie in een koekenpan en bak de appel 3 min. op middelhoog vuur. Verdeel over de pannenkoeken en bestrooi met de rest van de kaneel.

combinatietipLekker met wat yoghurt Griekse stijl 0% vet

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Banaan-havermout-pannenkoeken

Zeg je gezonde pannenkoek, dan zeg je havermout. Bakken dus, deze banaan-havermout-pannenkoeken!

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig