Gebakken havermout met pindakaas, noten en magere kwark
Gebakken havermout? Yes baby! Dit gezonde ontbijt-cakeje staat binnen 5 min. in de oven, ideaal tijdens een thuiswerk-dag.
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 180 °C. Klop het ei los met de melk en pindakaas. Voeg de havermout, appelmoes, studentenhaver, bakpoeder, 2/3 van de kaneel en zout toe en roer door.
Verdeel het mengsel over de ovenschaaltjes en bak in ca. 20 min. in het midden van de oven gaar. Schep een lepel kwark erop en bestrooi met de rest van de kaneel.
Gebakken havermout met pindakaas, noten en magere kwark
Gebakken havermout? Yes baby! Dit gezonde ontbijt-cakeje staat binnen 5 min. in de oven, ideaal tijdens een thuiswerk-dag.
null personen
380 kcal
5 min. bereiden
20 min. oventijd
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 180 °C. Klop het ei los met de melk en pindakaas. Voeg de havermout, appelmoes, studentenhaver, bakpoeder, 2/3 van de kaneel en zout toe en roer door.
Verdeel het mengsel over de ovenschaaltjes en bak in ca. 20 min. in het midden van de oven gaar. Schep een lepel kwark erop en bestrooi met de rest van de kaneel.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 wit scharrelei
150 ml De Zaanse Hoeve halfvolle melk
60 g AH 100% pindakaas naturel
100 g havermout
200 g appelmoes 0%
80 g studentenhaver
½ tl bakpoeder
1½ tl gemalen kaneel
150 g magere kwark
Dit heb je nodig
kleine ovenschaaltjes Ø 10 cm