Stamppot met Italiaanse groente en braadworst
Deze stamppot met Italiaanse groente is molto buono. Al zeggen we het zelf.
Aan de slag
Verhit ⅓ van de olie in een koekenpan. Bak de runderbraadworsten op middelhoog vuur in 13 min. goudbruin en gaar. Keer regelmatig. Verhit ondertussen de rest van de olie in een grote hapjespan en roerbak de roerbakgroente 4-5 min. op hoog vuur. Breng op smaak met peper en zout.
Voeg de aardappelpuree toe aan de groenten en schep op laag vuur goed door. Schep de semi-gedroogde cherrytomaatjes erdoor en breng op smaak met peper.
Serveer met de braadworsten en verdeel de dijonmosterd over de borden.
Stamppot met Italiaanse groente en braadworst
Instructievideo - 00:20 min.
Stamppot met Italiaanse groente en braadworst
Deze stamppot met Italiaanse groente is molto buono. Al zeggen we het zelf.
hoofdgerecht
null personen
745 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Verhit ⅓ van de olie in een koekenpan. Bak de runderbraadworsten op middelhoog vuur in 13 min. goudbruin en gaar. Keer regelmatig. Verhit ondertussen de rest van de olie in een grote hapjespan en roerbak de roerbakgroente 4-5 min. op hoog vuur. Breng op smaak met peper en zout.
Voeg de aardappelpuree toe aan de groenten en schep op laag vuur goed door. Schep de semi-gedroogde cherrytomaatjes erdoor en breng op smaak met peper.
Serveer met de braadworsten en verdeel de dijonmosterd over de borden.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
3 el milde olijfolie
4 runderbraadworsten
800 g Italiaanse roerbakmix cavolo nero
800 g koelverse aardappelpuree
200 g semi-gedroogde cherrytomaatjes
4 el dijonmosterd