Indiase rijstsalade met gebakken kip
Wat eten we vanmiddag? Rijstsalade met kerrie en gebakken kip!
Aan de slag
Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Laat afkoelen op een grote platte schaal. Snijd ondertussen de knoflook fijn en de kipdijfilets in dunne reepjes. Verhit de olie in de hapjespan en bak de kip met de knoflook, kerrie, peper en eventueel zout 5 min. op middelhoog vuur. Schep regelmatig om.
Voeg de gegrilde groente toe en bak 5 min. al omscheppend mee. Snijd de rucola grof en meng met de kip en groente door de rijst.
Indiase rijstsalade met gebakken kip
Wat eten we vanmiddag? Rijstsalade met kerrie en gebakken kip!
bijgerecht
null personen
350 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Laat afkoelen op een grote platte schaal. Snijd ondertussen de knoflook fijn en de kipdijfilets in dunne reepjes. Verhit de olie in de hapjespan en bak de kip met de knoflook, kerrie, peper en eventueel zout 5 min. op middelhoog vuur. Schep regelmatig om.
Voeg de gegrilde groente toe en bak 5 min. al omscheppend mee. Snijd de rucola grof en meng met de kip en groente door de rijst.
dieettip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
150 g zilvervliesrijst
1 teen knoflook
200 g kipdijfilet
2 el zonnebloemolie
1 el kerriepoeder
450 g diepvries gegrilde groenten
85 g rucola