Kiproerbak met sperziebonen en rijst
bewaar
bewaar

Kiproerbak met sperziebonen en rijst

Wij zijn dól op deze gezonde bowl. Binnen 15 min. zet je deze lekkere kiproerbak al op tafel.

15 min. bereiden

7 ingrediënten

Aan de slag

Kook de rijst in een ruime pan volgens de aanwijzingen op de verpakking. Kook de sperziebonen de laatste 4 min. mee. Giet de rijst en sperziebonen af en laat staan met de deksel op de pan.

Verhit ondertussen de olie in de wok of hapjespan en roerbak de kip met de kerrie en peper naar smaak 4 min. op middelhoog vuur. Schep regelmatig om. Halveer de rode peper uit de bamigroente in de lengte, verwijder de steelaanzet en zaadlijsten en snijd in dunne ringetjes Voeg met de rest van de groente toe aan de kip en roerbak al omscheppend 4 min. op hoog vuur.

Snijd ondertussen de selderij fijn. Voeg de rijst, sperziebonen en selderij toe aan de pan en roerbak 2 min. mee. Breng op smaak met peper en zout. Verdeel over diepe borden en serveer.

vegatip Vervang de kipreepjes door 180 g naturel tofurulstukjes.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Kiproerbak met sperziebonen en rijst

Wij zijn dól op deze gezonde bowl. Binnen 15 min. zet je deze lekkere kiproerbak al op tafel.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig