Gehakt-tomatensaus met zilvervliesrijst en sperziebonen
bewaar
bewaar

Gehakt-tomatensaus met zilvervliesrijst en sperziebonen

Tomatensaus doet het altijd goed. Zeker deze variant met tartaargehakt en winterpeen.

25 min. bereiden

11 ingrediënten

Aan de slag

Schil de winterpeen en snijd in blokjes van een ½ cm. Snijd de knoflook fijn en snipper de ui. Verhit de olie in een hapjespan en bak de winterpeen, knoflook, ui en paprikapoeder 3 min. op middelhoog vuur. Voeg de tartaar toe en bak in 3 min. goudbruin en rul.

Voeg de tomatenblokjes en het water toe en breng aan de kook. Zet het vuur laag en laat 15 min. zachtjes koken. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Roer regelmatig. Kook ondertussen de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.

ook de sperziebonen 4 min. Giet af en spoel onder koud stromend water. Meng met de rucola en breng op smaak met peper. Serveer de tartaar-tomatensaus met de zilvervliesrijst en sperziebonen.

algemeenLekker met wat fijngesneden selderij.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Gehakt-tomatensaus met zilvervliesrijst en sperziebonen

Tomatensaus doet het altijd goed. Zeker deze variant met tartaargehakt en winterpeen.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig