Roerbak van biefstukpuntjes met boontjes en zilvervliesrijst
bewaar
bewaar

Roerbak van biefstukpuntjes met boontjes en zilvervliesrijst

Gooi het roer om met deze gezonde roerbak van biefstukpuntjes met boontjes en zilvervliesrijst.

15 min. bereiden

7 ingrediënten

Aan de slag

Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Kook de sperziebonen 8 min. Snijd ondertussen de knoflook fijn en de salade-ui in dunne ringetjes.

Verhit de olie in een wok en roerbak de biefstukpuntjes 1 min. op hoog vuur. Zet het vuur laag, voeg de sperziebonen, knoflook, salade-ui en ketjap toe en verwarm 2 min. Serveer de rijst met de biefstukpuntjes met boontjes.

dieettipKetjap staat niet in de Schijf van Vijf en is een dagkeuze. Kijk voor meer uitleg over dag- en weekkeuzes op voedingscentrum.nl.
variatietipVervang de biefstuk door 375 g tofu. Laat de tofu uitlekken en dep droog met keukenpapier. Snijd in blokjes van ca. 2 cm en bestrooi met peper. Verhit de olie in een wok en bak de tofu 10 min. al omscheppend op middelhoog vuur. Voeg de sperziebonen, knoflook, salade-ui en ketjap toe en verwarm 2 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Roerbak van biefstukpuntjes met boontjes en zilvervliesrijst

Gooi het roer om met deze gezonde roerbak van biefstukpuntjes met boontjes en zilvervliesrijst.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig