Kikkererwtencurry met quinoa en bieslook
Mealprep de curry voor een snelle vega maaltijd.
Aan de slag
Bereid de quinoa volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Verwarm ondertussen het basisrecept met de kokosmelk in een hapjespan 10 min. op laag vuur. Roer af en toe. Snijd de bieslook fijn en kook de sperziebonen in 8 min. beetgaar. Giet af en laat goed uitlekken. Roer ¾ van de bieslook door de curry.
Verdeel de quinoa met de sperziebonen over diepe borden en schep de curry op de quinoa. Bestrooi met de rest van de bieslook.
Kikkererwtencurry met quinoa en bieslook
Mealprep de curry voor een snelle vega maaltijd.
hoofdgerecht
null personen
875 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Bereid de quinoa volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Verwarm ondertussen het basisrecept met de kokosmelk in een hapjespan 10 min. op laag vuur. Roer af en toe. Snijd de bieslook fijn en kook de sperziebonen in 8 min. beetgaar. Giet af en laat goed uitlekken. Roer ¾ van de bieslook door de curry.
Verdeel de quinoa met de sperziebonen over diepe borden en schep de curry op de quinoa. Bestrooi met de rest van de bieslook.
bereidingstip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
300 g quinoa
½ basisrecept kikkererwtencurry
400 ml kokosmelk
12½ g verse bieslook
600 g gebroken sperziebonen