Quinoa-bulgertabouleh
Deze salade uit de Libanese keuken kun je vullen met wat je lekker vindt. Wij kiezen voor quinoa en veel kruiden.
Aan de slag
Snijd de kruiden fijn, de paprika in dunne ringen en de komkommer in dunne plakjes. Roer de quinoa-bulgur los met de vinaigrette en meng de kruiden en groenten erdoor. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
Quinoa-bulgertabouleh
Deze salade uit de Libanese keuken kun je vullen met wat je lekker vindt. Wij kiezen voor quinoa en veel kruiden.
hoofdgerecht
null personen
125 kcal
5 min. bereiden
Aan de slag
Snijd de kruiden fijn, de paprika in dunne ringen en de komkommer in dunne plakjes. Roer de quinoa-bulgur los met de vinaigrette en meng de kruiden en groenten erdoor. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
combinatietip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
20 g selderij
10 g verse bieslook
10 g verse peterselie
4 snoeppaprika's
4 snoepkomkommers
250 g koelverse gekookte quinoa-bulgurmix
3 el rodewijnazijnvinaigrette