Buddha-bowl met Chioggia-bietjes en bietenhummus
Een buddha-bowl kun je vullen naar smaak. Wij kiezen voor quinoa, biet en avocado.
Aan de slag
Boen de limoen schoon, rasp de groene schil en pers de vrucht uit. Meng samen met de olijfolie door de quinoa-bulgurmix.
Verdeel de quinoamix over de kommen. Snijd de avocado in plakjes. Schil de bietjes en schaaf in zo dun mogelijke plakken.
Verdeel in compartimenten de avocado, bietjes en sojabonen over de kommen. Schep de hummus in het midden en bestrooi met de noten.
Buddha-bowl met Chioggia-bietjes en bietenhummus
Een buddha-bowl kun je vullen naar smaak. Wij kiezen voor quinoa, biet en avocado.
hoofdgerecht
null personen
900 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Boen de limoen schoon, rasp de groene schil en pers de vrucht uit. Meng samen met de olijfolie door de quinoa-bulgurmix.
Verdeel de quinoamix over de kommen. Snijd de avocado in plakjes. Schil de bietjes en schaaf in zo dun mogelijke plakken.
Verdeel in compartimenten de avocado, bietjes en sojabonen over de kommen. Schep de hummus in het midden en bestrooi met de noten.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 limoen
1 el milde olijfolie
250 g koelverse gekookte quinoa-bulgurmix
1 eetrijpe avocado
200 g Chioggia-bietjes
200 g koelverse sojabonen
100 g hummus rode biet
50 g ongebrande pecannoten
Dit heb je nodig
kommen