Vegacurry tandoori met groene groenten en quinoa
Met maar 5 ingrediënten zet je al een heerlijke verse tandoori op tafel.
Aan de slag
Kook de quinoa volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit de olie in een grote hapjespan. Bak de stukjes als van kip 3-4 min. tot ze goudbruin zijn.
Snijd de bloemkool- en broccoliroosjes door de helft. Voeg toe aan de stukjes als van kip. Roer de tandoorisaus door de groente. Laat het 15 min. stoven met de deksel op de pan, tot de groente beetgaar is. Voeg de laatste 2 min. de spinazie toe en roer goed door. Serveer de quinoa met de curry.
Vegacurry tandoori met groene groenten en quinoa
Met maar 5 ingrediënten zet je al een heerlijke verse tandoori op tafel.
hoofdgerecht
null personen
565 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Kook de quinoa volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit de olie in een grote hapjespan. Bak de stukjes als van kip 3-4 min. tot ze goudbruin zijn.
Snijd de bloemkool- en broccoliroosjes door de helft. Voeg toe aan de stukjes als van kip. Roer de tandoorisaus door de groente. Laat het 15 min. stoven met de deksel op de pan, tot de groente beetgaar is. Voeg de laatste 2 min. de spinazie toe en roer goed door. Serveer de quinoa met de curry.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
300 g quinoa plus
2 el milde olijfolie
160 g stukjes als van kip
400 g bloemkool- en broccoliroosjes
400 g Patak's tandoorisaus
400 g verse spinazie