Vegetarische wokschotel met bloemkoolrijst en sweet chilisaus
Snel aan de vegetarische tafel met deze wokschotel.
Aan de slag
Verhit de olie in een wok en roerbak de wokgroente met de kruiden op hoog vuur. Voeg de stukjes als van kip toe en bak 5 min. Voeg de laatste 3 min. de bloemkoolrijst toe. Roer goed door.
Verdeel over borden en besprenkel met de sweet chili saus.
Vegetarische wokschotel met bloemkoolrijst en sweet chilisaus
Snel aan de vegetarische tafel met deze wokschotel.
hoofdgerecht
null personen
225 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Verhit de olie in een wok en roerbak de wokgroente met de kruiden op hoog vuur. Voeg de stukjes als van kip toe en bak 5 min. Voeg de laatste 3 min. de bloemkoolrijst toe. Roer goed door.
Verdeel over borden en besprenkel met de sweet chili saus.
combinatietip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
2 el zonnebloemolie
600 g Thaise wokgroente
1 el Euroma Original Spices Thai green curry
160 g stukjes als van kip
400 g bloemkoolrijst
4 el zoete chilisaus