Snelle noedelroerbak met groene currypasta en een eitje
Snelle roerbakgerechten hebben we nooit genoeg. En deze is nog vega ook!
Aan de slag
Kook de eieren 5 min. in kokend water. Laat schrikken onder koud stromend water en pel. Schil en rasp ondertussen de gember. Snijd de salade-ui in smalle schuine ringetjes.
Verhit de olie in een wok en roerbak de Thaise wokgroente samen met de gember, de helft van de salade-ui en de currypoeder 8 min.
Kook ondertussen de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af en laat goed uitlekken. Meng de noedels door de wokgroente. Bestrooi met de rest van de salade-ui en serveer met het eitje erop.
Snelle noedelroerbak met groene currypasta en een eitje
Snelle roerbakgerechten hebben we nooit genoeg. En deze is nog vega ook!
hoofdgerecht
null personen
355 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Kook de eieren 5 min. in kokend water. Laat schrikken onder koud stromend water en pel. Schil en rasp ondertussen de gember. Snijd de salade-ui in smalle schuine ringetjes.
Verhit de olie in een wok en roerbak de Thaise wokgroente samen met de gember, de helft van de salade-ui en de currypoeder 8 min.
Kook ondertussen de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af en laat goed uitlekken. Meng de noedels door de wokgroente. Bestrooi met de rest van de salade-ui en serveer met het eitje erop.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
4 middelgrote scharreleieren
5 cm verse gember
6 salade-ui
1 el zonnebloemolie
800 g Thaise wokgroente
1 el Euroma Original Spices Thai green curry
200 g volkorennoedels