Wraps met kikkererwten en fetacrème
Kikkererwten, groente, fetacrème en it's a wrap!
Aan de slag
Verwarm het basisrecept in een hapjespan 10 min. op laag vuur. Roer regelmatig. Halveer ondertussen de paprika's, verwijder de steelaanzet en zaadlijsten en snijd het vruchtvlees in dunne reepjes. Snijd de komkommer in 3 gelijke stukken en snijd vervolgens het vruchtvlees in dunne reepjes.
Meng de feta met de yoghurt in een hoge beker met de staafmixer tot een luchtige crème. Verwarm de tortillawraps volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verdeel de curry, paprika, komkommer, fetaspread, de gesneden ijsbergsla en de wraps over schalen en kommetjes zodat iedereen zijn eigen wraps kan beleggen.
Wraps met kikkererwten en fetacrème
Kikkererwten, groente, fetacrème en it's a wrap!
hoofdgerecht
null personen
845 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Verwarm het basisrecept in een hapjespan 10 min. op laag vuur. Roer regelmatig. Halveer ondertussen de paprika's, verwijder de steelaanzet en zaadlijsten en snijd het vruchtvlees in dunne reepjes. Snijd de komkommer in 3 gelijke stukken en snijd vervolgens het vruchtvlees in dunne reepjes.
Meng de feta met de yoghurt in een hoge beker met de staafmixer tot een luchtige crème. Verwarm de tortillawraps volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verdeel de curry, paprika, komkommer, fetaspread, de gesneden ijsbergsla en de wraps over schalen en kommetjes zodat iedereen zijn eigen wraps kan beleggen.
bereidingstip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
½ basisrecept kikkererwtencurry
2 oranje paprika's
1 komkommer
200 g feta 43+
200 g yoghurt
8 tortillawraps
200 g gesneden ijsbergsla
Dit heb je nodig
staafmixer met hoge beker