Overnight “cookie dough” oats
Overnight oats x cookie dough = ontbijtfeest!
Aan de slag
Houd 1 dadel per persoon apart. Verwarm de melk 3-4 min. met de rest van de dadels in een pan tot lauwwarm. Maal ondertussen de havervlokken tot meel in het bakje van de staafmixer.
Mix de dadels en melk met de staafmixer in de pan tot een grof mengsel, je wilt nog stukjes dadel blijven zien.
Meng het havermeel en de pindakaas hierdoor. Maak met een ijsschep bolletjes en verdeel over glazen of kommetjes. Zet afgedekt met vershoudfolie een nachtje of in elk geval 6 uur in de koelkast. Snijd de achtergehouden dadels in dunne plakjes en verdeel over de glaasjes of kommetjes.
Overnight “cookie dough” oats
Overnight oats x cookie dough = ontbijtfeest!
null personen
325 kcal
10 min. bereiden
360 min. wachten
Aan de slag
Houd 1 dadel per persoon apart. Verwarm de melk 3-4 min. met de rest van de dadels in een pan tot lauwwarm. Maal ondertussen de havervlokken tot meel in het bakje van de staafmixer.
Mix de dadels en melk met de staafmixer in de pan tot een grof mengsel, je wilt nog stukjes dadel blijven zien.
Meng het havermeel en de pindakaas hierdoor. Maak met een ijsschep bolletjes en verdeel over glazen of kommetjes. Zet afgedekt met vershoudfolie een nachtje of in elk geval 6 uur in de koelkast. Snijd de achtergehouden dadels in dunne plakjes en verdeel over de glaasjes of kommetjes.
variatietip:
variatietip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
150 g dadels zonder pit
400 ml halfvolle melk
150 g fijne havermout
1 el 100% pindakaas
Dit heb je nodig
staafmixer met hakmolen
vershoudfolie
ijsbolletjestang