'Bananenbrood' overnight oats
Makkelijk te maken en geinspireerd op de smaak van bananenbrood. Met deze overnight oats start je de dag zeker goed.
Aan de slag
Breek de chocolade in stukken en smelt au bain-marie.
Prak ondertussen de banaan met een vork en hak de walnoten grof. Meng de banaan met de havermout, amandelpasta, de helft van de walnoten, kaneel, melk en ahornsiroop. Verdeel over 2 glaasjes (per 2 personen).
Verdeel de gesmolten chocolade gelijkmatig over de overnight oats. Zorg ervoor dat het helemaal bedekt is. Bestrooi de chocolade met de rest van de walnoten. Dek af met vershoudfolie en zet een nachtje in de koelkast.
'Bananenbrood' overnight oats
Makkelijk te maken en geinspireerd op de smaak van bananenbrood. Met deze overnight oats start je de dag zeker goed.
null personen
565 kcal
15 min. bereiden
480 min. wachten
Aan de slag
Breek de chocolade in stukken en smelt au bain-marie.
Prak ondertussen de banaan met een vork en hak de walnoten grof. Meng de banaan met de havermout, amandelpasta, de helft van de walnoten, kaneel, melk en ahornsiroop. Verdeel over 2 glaasjes (per 2 personen).
Verdeel de gesmolten chocolade gelijkmatig over de overnight oats. Zorg ervoor dat het helemaal bedekt is. Bestrooi de chocolade met de rest van de walnoten. Dek af met vershoudfolie en zet een nachtje in de koelkast.
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
50 g pure chocolade 85%
1 banaan
20 g ongebrande walnoten
80 g volkoren havermout
1 el 100% notenpasta amandel
1 tl gemalen kaneel
200 ml halfvolle melk
1 el ahornsiroop
Dit heb je nodig
vershoudfolie