Pindakaas overnight oats met bosbessen
Handig: voor je gaat slapen zet je dit ontbijtje al in de koelkast. Kun je 's ochtends meteen beginnen.
Pindakaas overnight oats met bosbessen
Handig: voor je gaat slapen zet je dit ontbijtje al in de koelkast. Kun je 's ochtends meteen beginnen.
null personen
445 kcal
10 min. bereiden
480 min. oventijd
Aan de slag
Verdeel de pindakaas met de haverdrank en ahornsiroop over de jampotten. Voeg de havermout toe en roer goed door. Doe de deksel op de potten en zet 8 uur in de koelkast.
Rasp de chocola en verdeel voor het serveren samen met de bosbessen over de overnight oats.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
2 el AH 100% pindakaas naturel
250 ml ongezoete haverdrink
1 el ahornsiroop
100 g havermout
20 g pure chocolade
100 g verse bosbessen
Dit heb je nodig
schone jampotten met deksel