Pindakaas overnight oats met bosbessen
bewaar
bewaar

Pindakaas overnight oats met bosbessen

Handig: voor je gaat slapen zet je dit ontbijtje al in de koelkast. Kun je 's ochtends meteen beginnen.

10 min. bereiden / 8 uur oventijd

6 ingrediënten

Aan de slag

Verdeel de pindakaas met de haverdrank en ahornsiroop over de jampotten. Voeg de havermout toe en roer goed door. Doe de deksel op de potten en zet 8 uur in de koelkast.

Rasp de chocola en verdeel voor het serveren samen met de bosbessen over de overnight oats.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Pindakaas overnight oats met bosbessen

Handig: voor je gaat slapen zet je dit ontbijtje al in de koelkast. Kun je 's ochtends meteen beginnen.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig