Overnight oats
Maak dit gerecht in een afsluitbare pot voor een snelle ontbijt to go.
Aan de slag
Verdeel (’s avonds voor het slapen gaan) de havermout, melk, honing en kaneel over de jampot(ten) en roer door. Doe de deksel(s) op de pot(ten) en zet 8 uur in de koelkast (overnight). De overnight oats zijn nu klaar om gegeten te worden. Dit ontbijt wordt pas echt lekker met een van de toppings (zie tips). Voeg deze vlak voor het serveren toe.
Overnight oats
Maak dit gerecht in een afsluitbare pot voor een snelle ontbijt to go.
null porties
270 kcal
10 min. bereiden
480 min. wachten
Aan de slag
Verdeel (’s avonds voor het slapen gaan) de havermout, melk, honing en kaneel over de jampot(ten) en roer door. Doe de deksel(s) op de pot(ten) en zet 8 uur in de koelkast (overnight). De overnight oats zijn nu klaar om gegeten te worden. Dit ontbijt wordt pas echt lekker met een van de toppings (zie tips). Voeg deze vlak voor het serveren toe.
variatietip:
variatietip:
variatietip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
200 g havermout
600 ml halfvolle melk
4 tl vloeibare honing
1 tl gemalen kaneel
Dit heb je nodig
schone jampot met deksel