Lauwwarme soba noedels met sugarsnaps, paprika & zalm
Noedels met een nootachtig smaakje.
Aan de slag
Kook de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af in een vergiet en spoel onder koud stromend water.
Snijd ondertussen de sugarsnaps in schuine stukken van 2 cm en kook 2 min. Giet af en spoel onder koud stromend water.
Halveer de paprika’s, verwijder de steeltjes en zaadlijsten en snijd het vruchtvlees in dunne halve ringen. Snijd de koriander fijn. Klop de sojasaus met de sushiazijn, sesamolie en gembersiroop tot een dressing. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
Meng de noedels met de sugarsnaps, paprika, sojabonen, dressing en ⅔ van de koriander. Verdeel over een schaal en verdeel de gerookte zalm in stukken erover. Bestrooi met de rest van de koriander.
Lauwwarme soba noedels met sugarsnaps, paprika & zalm
Noedels met een nootachtig smaakje.
hoofdgerecht
null personen
485 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Kook de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af in een vergiet en spoel onder koud stromend water.
Snijd ondertussen de sugarsnaps in schuine stukken van 2 cm en kook 2 min. Giet af en spoel onder koud stromend water.
Halveer de paprika’s, verwijder de steeltjes en zaadlijsten en snijd het vruchtvlees in dunne halve ringen. Snijd de koriander fijn. Klop de sojasaus met de sushiazijn, sesamolie en gembersiroop tot een dressing. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
Meng de noedels met de sugarsnaps, paprika, sojabonen, dressing en ⅔ van de koriander. Verdeel over een schaal en verdeel de gerookte zalm in stukken erover. Bestrooi met de rest van de koriander.
serveertip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
270 g sobanoedels
200 g sugarsnaps
2 puntpaprika's
15 g verse koriander
2 el sojasaus
1 el sushiazijn
½ el sesamolie
½ el gembersiroop
200 g sojabonen
250 g warmgerookte zalmfilets