Noedelsalade met zalm en sojabonen
De licht nootachtige smaak van de bonen gaat perfect samen met de oosterse sojasaus en noedels.
Aan de slag
Kook de sobanoedels volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af in een vergiet en spoel koud onder stromend water.
Snijd ondertussen de broccoli in roosjes en kook in 5 min. beetgaar. Snijd de salade-ui in dunne ringen. Doe de bonen in een vergiet en spoel af onder koud stromend water.
Meng de sojasaus, chilisaus en sesamolie tot een dressing. Meng de noedels met de broccoli, salade-ui, bonen en dressing. Verdeel over de borden en leg er de warmgerookte zalmstukken op. Strooi er de geroosterde sesamzaadjes over.
Noedelsalade met zalm en sojabonen
De licht nootachtige smaak van de bonen gaat perfect samen met de oosterse sojasaus en noedels.
hoofdgerecht
null personen
440 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Kook de sobanoedels volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af in een vergiet en spoel koud onder stromend water.
Snijd ondertussen de broccoli in roosjes en kook in 5 min. beetgaar. Snijd de salade-ui in dunne ringen. Doe de bonen in een vergiet en spoel af onder koud stromend water.
Meng de sojasaus, chilisaus en sesamolie tot een dressing. Meng de noedels met de broccoli, salade-ui, bonen en dressing. Verdeel over de borden en leg er de warmgerookte zalmstukken op. Strooi er de geroosterde sesamzaadjes over.
combinatietip:
variatietip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
180 g sobanoedels
500 g broccoli
1 bosje salade-ui
310 g sojabonen in blik
3 el sojasaus
1 el chilisaus
2 tl sesamolie
250 g warmgerookte zalmstukken
1 el geroosterde sesamzaadjes