Noedelsalade met misodressing
Japanners zetten deze smakelijke salade heel vaak op tafel, zouden ze daarom allemaal zo slank zijn...?
Aan de slag
Schil en rasp de gember. Rasp de groene schil van de limoen en pers de vrucht uit. Meng de gember, het limoenrasp en -sap, de zakjes misosoep en sesamolie tot een dressing.
Breek de noedels en bereid volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verdeel de broccoli in kleine roosjes, schil de steel en snijd deze in blokjes. Kook op middelhoog vuur in 4 min. beetgaar.
Knip of scheur ondertussen de norivellen in stukjes. Meng de dressing, broccoli, rivierkreeftjes, rauwkost en nori door de noedels.
Noedelsalade met misodressing
Japanners zetten deze smakelijke salade heel vaak op tafel, zouden ze daarom allemaal zo slank zijn...?
hoofdgerecht
null personen
395 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Schil en rasp de gember. Rasp de groene schil van de limoen en pers de vrucht uit. Meng de gember, het limoenrasp en -sap, de zakjes misosoep en sesamolie tot een dressing.
Breek de noedels en bereid volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verdeel de broccoli in kleine roosjes, schil de steel en snijd deze in blokjes. Kook op middelhoog vuur in 4 min. beetgaar.
Knip of scheur ondertussen de norivellen in stukjes. Meng de dressing, broccoli, rivierkreeftjes, rauwkost en nori door de noedels.
combinatietip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
3 cm verse gember
1 limoen
72 g misosoep
3 el sesamolie
270 g Japanse sobanoedels
1 stronk broccoli
3 norivellen
200 g verse rivierkreeftjes
150 g rauwkost radijsmix