Noedelsalade met broccolirijst, rivierkreeftjes en gemberdressing
Snelle maaltijdsalade met rijstnoedels, cashewnootjes en Aziatische dressing van soja, sesamolie en gember.
Aan de slag
Bereid de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking. Doe de broccolirijst in een vergiet en giet de noedels hierboven af. Laat uitlekken.
Maak ondertussen een dressing van de sojasaus, gembersiroop en sesamolie en schep door het noedels-broccolirijstmengsel.
Laat de atjar uitlekken. Snijd de salade-ui in dunne ringetjes. Meng de atjar en salade-ui met de rivierkreeftjes door de noedels.
Hak de cashewnoten grof en strooi ze over de salade.
Noedelsalade met broccolirijst, rivierkreeftjes en gemberdressing
Snelle maaltijdsalade met rijstnoedels, cashewnootjes en Aziatische dressing van soja, sesamolie en gember.
hoofdgerecht
null personen
425 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Bereid de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking. Doe de broccolirijst in een vergiet en giet de noedels hierboven af. Laat uitlekken.
Maak ondertussen een dressing van de sojasaus, gembersiroop en sesamolie en schep door het noedels-broccolirijstmengsel.
Laat de atjar uitlekken. Snijd de salade-ui in dunne ringetjes. Meng de atjar en salade-ui met de rivierkreeftjes door de noedels.
Hak de cashewnoten grof en strooi ze over de salade.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
225 g rijstnoedels
400 g broccolirijst
1 el Japanse sojasaus
1 el gembersiroop
1 el sesamolie
410 g atjar tjampoer
6 salade-uitjes
200 g verse rivierkreeftjes
50 g ongezouten cashewnoten