Italiaanse aardappelschotel met geraspte kaas & tomaat
In een handomdraai staat deze aardappelschotel in de oven! Met een krokant kaaslaagje.
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 200 °C Verhit de olie in de hapjespan en bak de roerbakgroente en Italiaanse kruiden 5 min. op middelhoog vuur. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
Snijd ondertussen de tomaten in plakken. Meng de kookzuivel met ⅔ van de geraspte kaas, peper en eventueel zout.
Verdeel de aardappelschijfjes over de bodem van de ovenschaal. Verdeel de roerbakgroente erover en schenk het roommengsel erover. Verdeel de tomaatplakken erover en bestrooi met de rest van de kaas. Bak in ca. 35 min. gaar in de oven.
Italiaanse aardappelschotel met geraspte kaas & tomaat
In een handomdraai staat deze aardappelschotel in de oven! Met een krokant kaaslaagje.
hoofdgerecht
null personen
610 kcal
10 min. bereiden
35 min. oventijd
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 200 °C Verhit de olie in de hapjespan en bak de roerbakgroente en Italiaanse kruiden 5 min. op middelhoog vuur. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
Snijd ondertussen de tomaten in plakken. Meng de kookzuivel met ⅔ van de geraspte kaas, peper en eventueel zout.
Verdeel de aardappelschijfjes over de bodem van de ovenschaal. Verdeel de roerbakgroente erover en schenk het roommengsel erover. Verdeel de tomaatplakken erover en bestrooi met de rest van de kaas. Bak in ca. 35 min. gaar in de oven.
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
2 el milde olijfolie
800 g Italiaanse roerbakgroente fijngesneden
2 tl gedroogde Italiaanse kruiden
4 tomaten
250 ml kookzuivel
200 g De Zaanse Hoeve geraspte kaas mild 45+
900 g AH Biologisch aardappelschijfjes
Dit heb je nodig
ovenschaal (20 x 30 cm)