Andijviestamppot met rulstukjes en kaas
Da's nog eens een gezonde andijviestamppot!
Aan de slag
Kook de aardappelen in 13-15 min. gaar. Doe de andijvie in een vergiet en giet de aardappelen erboven af. Doe de aardappelen met de andijvie terug in de pan, stamp tot een puree en roer de kaas erdoor. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
Verhit ondertussen een koekenpan met de olie en het venkelzaad. Voeg de rulstukjes toe en bak in ca. 5 min. op hoog vuur krokant. Breng op smaak met peper.
Verdeel de stamppot en de rulstukjes over borden.
Andijviestamppot met rulstukjes en kaas
Da's nog eens een gezonde andijviestamppot!
hoofdgerecht
null personen
675 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Kook de aardappelen in 13-15 min. gaar. Doe de andijvie in een vergiet en giet de aardappelen erboven af. Doe de aardappelen met de andijvie terug in de pan, stamp tot een puree en roer de kaas erdoor. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
Verhit ondertussen een koekenpan met de olie en het venkelzaad. Voeg de rulstukjes toe en bak in ca. 5 min. op hoog vuur krokant. Breng op smaak met peper.
Verdeel de stamppot en de rulstukjes over borden.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1¼ kg verse stamppotaardappelen
1 kg fijngesneden andijvie
200 g Zaanse Hoeve geraspte kaas mild 30+
2 el milde olijfolie
1 el venkelzaad
360 g AH Biologisch vegan naturel tofu rulstukjes
Dit heb je nodig
pureestamper