Makkelijke stoof van kabeljauw Provençaalse groenten en mozzarella
Een visstoof met maar 5 ingrediënten? Yes, you can!
Aan de slag
Snijd de knoflook fijn. Verhit de olijfolie in een grote hapjespan en fruit de knoflook 2 min.
Voeg de groente toe en roerbak 5 min. op hoog vuur. Schenk de basilico erbij en breng op smaak met peper en eventueel zout. Breng aan de kook op middelhoog vuur.
Snijd ondertussen de kabeljauwhaas in stukken van ca. 4 cm. Bestrooi de vis met peper en zout, voeg toe aan de saus en zet het vuur laag. Stoof 4 min. met de deksel op de pan tot de vis gaar is.
Snijd de mozzarella in stukjes van 1 cm en roer door de stoof. Laat smelten met de deksel op de pan. Verdeel de kabeljauwstoof over diepe borden en bestrooi met peper.
Makkelijke stoof van kabeljauw Provençaalse groenten en mozzarella
Een visstoof met maar 5 ingrediënten? Yes, you can!
hoofdgerecht
null personen
290 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Snijd de knoflook fijn. Verhit de olijfolie in een grote hapjespan en fruit de knoflook 2 min.
Voeg de groente toe en roerbak 5 min. op hoog vuur. Schenk de basilico erbij en breng op smaak met peper en eventueel zout. Breng aan de kook op middelhoog vuur.
Snijd ondertussen de kabeljauwhaas in stukken van ca. 4 cm. Bestrooi de vis met peper en zout, voeg toe aan de saus en zet het vuur laag. Stoof 4 min. met de deksel op de pan tot de vis gaar is.
Snijd de mozzarella in stukjes van 1 cm en roer door de stoof. Laat smelten met de deksel op de pan. Verdeel de kabeljauwstoof over diepe borden en bestrooi met peper.
combinatietip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
3 tenen knoflook
3 el milde olijfolie
800 g verse Provençaals roerbakgroente
690 g passata basilico
520 g kabeljauwhaasjes
125 g mozzarella