Traybake van zalm, Provençaalse groenten en aardappel
bewaar
bewaar

Traybake van zalm, Provençaalse groenten en aardappel

Traybake met zalm wordt extra lekker met een dosis basilicumpesto.

15 min. bereiden

6 ingrediënten

Aan de slag

Verwarm de oven voor op 220 °C. Meng de aardappelen met de olie, peper en zout. Verdeel over een met bakpapier beklede bakplaat en rooster ca. 30 min. in het midden van de oven.

Bestrooi ondertussen de zalm met peper en eventueel zout. Halveer de romaatjes en meng met ⅓ van de pesto door de roerbakgroente. Breng op smaak met peper.

Neem de bakplaat na 20 min. uit de oven en schep de aardappelen om met de roerbakgroente. Leg de stukken zalm op de groente met de huidkant naar boven en rooster nog 8-10 min. mee, totdat de zalm gaar is.

Neem de bakplaat uit de oven. Breek de zalm in stukken en besprenkel met de rest van de pesto.

combinatietipLekker met citroen.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Traybake van zalm, Provençaalse groenten en aardappel

Traybake met zalm wordt extra lekker met een dosis basilicumpesto.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig