Pasta met zwarte bonen
Pasta en bonen. Laat je verrassen.
Aan de slag
Week de zwarte bonen 8-12 uur in 2 liter koud water. Giet af in een vergiet en spoel af onder koud stromend water. Breng met ruim koud water aan de kook en laat met de deksel op de pan 1 uur op laag vuur koken.
Snijd ondertussen de aubergine en paprika in stukjes van 1 cm. Snijd de knoflook fijn. Halveer de cherrytomaten. Haal de blaadjes van de takjes tijm. Verhit de olie in een hapjespan en bak de aubergine en paprika 5 min. op middelhoog vuur. Voeg de knoflook, tomaat en tijm toe en bak 5 min. mee.
Kook ondertussen de penne volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.
Giet de zwarte bonen af. Meng samen met het groentemengsel en de pesto door de pasta. Pers de citroen erboven uit en roer door.
Pasta met zwarte bonen
Pasta en bonen. Laat je verrassen.
hoofdgerecht
null personen
990 kcal
25 min. bereiden
540 min. wachten
Aan de slag
Week de zwarte bonen 8-12 uur in 2 liter koud water. Giet af in een vergiet en spoel af onder koud stromend water. Breng met ruim koud water aan de kook en laat met de deksel op de pan 1 uur op laag vuur koken.
Snijd ondertussen de aubergine en paprika in stukjes van 1 cm. Snijd de knoflook fijn. Halveer de cherrytomaten. Haal de blaadjes van de takjes tijm. Verhit de olie in een hapjespan en bak de aubergine en paprika 5 min. op middelhoog vuur. Voeg de knoflook, tomaat en tijm toe en bak 5 min. mee.
Kook ondertussen de penne volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.
Giet de zwarte bonen af. Meng samen met het groentemengsel en de pesto door de pasta. Pers de citroen erboven uit en roer door.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
250 g AH Biologisch gedroogde zwarte bonen
1 aubergine
1 rode paprika
1 teen knoflook
250 g cherrytomaten
4 takjes verse tijm
2 el milde olijfolie
100 g penne
70 g Puro vegan pesto rosso
½ citroen