Gehaktschotel met aardappel, kerrie & bloemkool
Deze ovenschotel voor 2 is hét ultieme comfortfood.
10 min. bereiden / 30 min. oventijd
8 ingrediënten
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 180 °C. Verhit de olie in een koekenpan en bak het rundergehakt samen met de kerriepoeder op middelhoog vuur in 3 min. rul. Voeg de ovengroenten toe en bak 3 min. mee. Snijd ondertussen de bosui in zeer dunne ringetjes.
Schep het gehakt-groentemengsel om met de crème fraîche, peper en eventueel zout en verdeel over de ovenschaal. Roer de aardappelpuree los, meng met de bosui en verdeel over de groenten. Bestrooi met de kaas. Bak de ovenschotel in 30 min. gaar in het midden van de voorverwarmde oven.
Gehaktschotel met aardappel, kerrie & bloemkool
Deze ovenschotel voor 2 is hét ultieme comfortfood.
hoofdgerecht
null personen
10 min. bereiden
30 min. oventijd
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 180 °C. Verhit de olie in een koekenpan en bak het rundergehakt samen met de kerriepoeder op middelhoog vuur in 3 min. rul. Voeg de ovengroenten toe en bak 3 min. mee. Snijd ondertussen de bosui in zeer dunne ringetjes.
Schep het gehakt-groentemengsel om met de crème fraîche, peper en eventueel zout en verdeel over de ovenschaal. Roer de aardappelpuree los, meng met de bosui en verdeel over de groenten. Bestrooi met de kaas. Bak de ovenschotel in 30 min. gaar in het midden van de voorverwarmde oven.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 el arachideolie
250 g rundergehakt
½ el kerriepoeder
400 g Bonduelle diepvries ovengroenten bloemkool
1 bosuitje
4 el crème fraîche
450 g koelverse aardappelpuree
50 g geraspte kaas
Dit heb je nodig
ovenschaal (15 x 20 cm, ingevet)